Zambaiti Tapet de marcă

Despre Axelen

Cine suntem

- Echipa noastră s-a format în urmă cu 18 ani, şi a crescut atât ca număr cât şi ca profesionalism. Devotaţi muncii depuse şi evoluând împreună, mulţi dintre noi au peste 10 ani de activitate în această firmă.

- Mereu în concordanţă cu nevoile clienţilor noştri şi cererea pieţei, ne-am diversificat continuu portofoliul de produse şi am dezvoltat o reţea de distribuţie ce acoperă aproape toate judeţele ţării.

- Misiunea noastră este oferirea de soluţii practice în decoruri cu personalitate. Din gama noastră de produse fac parte: tapetul decorativ, foliile, antiderapantele şi elementele decorative.

Logistica

- Din punct de vedere logistic, ne desfăşurăm activitatea într-o clădire nouă ce funcţionează ca sediu social, spaţii de birouri, precum şi depozite proprii sau închiriate, în suprafaţă de circa 1200 mp, în cele două puncte de lucru: unul situat în Cluj-Napoca şi unul în Bucureşti începând cu 2004. Livrarea produselor se face cu mijloacele auto proprii sau prin curier către cei peste 250 de clienţi din întreaga ţară, asigurând astfel furnizarea produselor în cel mai scurt timp.